
Certificare HACCP / ISO 22000 – Sistem de management pentru siguranta alimentului

Cum se obtine certificarea ISO 22000 / HACCP?
Daca ai o organizatie care activeaza in domeniul productiei sau manipularii alimentelor, atunci ar trebui sa implementezi standardele de siguranta alimentara ISO 22000 si HACCP.
In general, aceste standarde se implementeaza impreuna, HACCP fiind un proces de baza pentru monitorizarea pericolelor alimentare si poate fi folosit de sine statator sau ca parte din ISO 22000, care este un sistem complex de management al sigurantei alimentare, bazat pe principiile calitatii.
Pentru obtinerea certificarii ISO 22000 / HACCP tot ceea ce ai de facut este sa colaborezi cu echipa noastra, care ofera servicii complete de consiliere, certificare si implementare. Completeaza cererea de oferta si in cel mai scurt timp iti vom trimite mai multe detalii cu privire la standardele ISO 22000 / HACCP si obtinerea certificatelor.
Ce inseamna ISO 22000 / HACCP?
Acronimul HACCP inseamna Hazard Analysis and Critical Control Point, care se traduce prin “analiza riscurilor si a punctelor critice de control” si are ca obiect identificarea riscurilor care pot ameninta siguranta alimentelor. De exemplu surse de bacterii, mucegaiuri, virusuri, paraziti; contaminarea chimica cu substante toxice; adaugarea de nutrienti in exces; etichetarea nutritionala eronata; defecte de ambalaj, etc, toate constituie pericole pe lantul alimentar si trebuie prevenite astfel incat la consumator sa nu ajunga alimente nesigure. HACCP stabileste procedurile pentru monitorizarea punctelor critice de control si impune pastrarea unei evidente precise a verificarii aplicarii procedurilor.
ISO 22000 se bazeaza pe principiile ISO 9001 si constituie un sistem de management ce integreaza responsabilitatea pentru siguranta alimentelor si include analize manageriale, stabilirea canalelor de comunicare eficiente cu furnizorii, clientii, utilizatorii finali si autoritatile, imbunatatirea continua, masuri de validare si verificare.
Care sunt avantajele certificarii sistemului de management pentru siguranta alimentului?
– reducerea costurilor de testare a produsului
– reducerea retururilor produselor de tip HACCP
– cresterea valabilitatii produsului
– cresterea gradului de satisfactie a clientului
– eficientizarea, cresterea productivitatii
– imbunatatirea imaginii in randul clientilor, partenerilor, autoritatilor
– respectarea cadrului legal cu privire la siguranta alimentelor
– intrunirea unor posibile cerinte DSVSA de participare la licitatii
Ce i se cere unei organizatii care doreste sa adopte ISO 22000 / HACCP?
Implementarea standardului international ISO 22000 presupune elaborarea politicii de siguranta alimentara a interprinderii si a procedurii de retragere a produselor de pe piata, atunci cand acest lucru se impune.
De ce sa ne alegi pe noi?

Rapiditate
Modul nostru de lucru asigura livrarea certificatelor la data stabilita. Livram la timp!

Promptitudine
Stim foarte bine ce inseamna sa lucrezi cu termene si date limita. De aceea, raspundem cu promptitudine tuturor cererilor. Contacteaza-ne!

Seriozitate
Tratam fiecare client cu maxima atentie, astfel incat rezultatele sa fie de fiecare data la cel mai inalt nivel. Experienta si profesionalismul ne recomanda. Testeaza-ne!

Pret avantajos
Serviciile noastre sunt accesibile, iar raportul calitate-pret este excelent. Cere o oferta!
Acreditarile noastre
Consiliul International de Acreditare a Managementului Din martie 2021 am obtinut acreditarea internationala de la IMAB: “International Management Accreditation Board”

Apeleaza la specialistii ISOTRANS pentru a otine certificarea ISO 22000 / HACCP rapid si la cel mai bun pret.
RADU PRUNA
Director Vanzari
0726 118 118
office@isocert.ro